Thursday, 29 October 2015

I

Layan je la beb...tak tau nak buat entri apo...

Lagu ni aku suka dengar sekarang...I from Taeyeon, group leader Girls Generation...


Something yang lain lagu ni...buat aku suka dengar je hari-hari...walaupun x paham sepatah harammmm......

Monday, 19 October 2015

Usya-usya jantan di Hari Sukan Negara & Larian Jogathon

Hye uolllssssss....

last week kat sini ada buat satu event larian Jogathon untuk kutip dana support team yang akan bertanding kat sukan KKM di Sarawak...

Best la uolllsssss...belanja nak ke sana semua di tanggung...maka nya kami-kami rakyat jelata ni dikerah untuk mengemis...cheiiitttttt main tak tara mana...seronok nak pi melancong dan melacurr je tu...

Hah..terus tak ikhlas aku buat kerja...

Kesah pulak...okeh tolak tepi hal tu...

Back to the story...seronok meh boleh usya-usya abam-abam berlari..rasa macam nak berlari seiringan je dgn abam-abam nih...

Abam-abam askar pon join jugak...meriahhhhhhh...rambang bijik mata habaq hanggg...aneka pilihan..bermacam bentuk warna dan saiz...muahahahaha

Haruss laaa aku pose cantik menyibuk kat garisan penamat....perghhhhh....scene menarik kot...sampai2 je garisan penamat, dapat medal terus bukak baju...

Tak ke rasa macam nak menerpa dan terus lap peluh kat badan dorang....*jilat pon boleh*

Fantasiiii....kemaennnn....

ampunn pic tak clear....nu hahhhh...cantik body diaaaa....




Seminggu sebelum tu pulak ada event Hari Sukan Negara....

Meriah betul hujung minggu aku..ade je aktiviti yang boleh mengundang gelojak  nya hawa nafsu...hahahahaha...

X de join sukan pon hari tu....macam biasa laa...seronok nak tengok jantan...yang main takraw..yang main skate board (anak-anak ikan helok-helok ramai main ni)....yang main bola....

Ni aku dapat snap pic abam sado...rasanya askar kot...layan je la yerkkk...




Ampun dipinta ya kalau bosan dengan entri ni...dah lama tak tulis blog....rasa janggal...lintang pukang ayat....

Nak tidoqqqq...dah tiba time lunch...adiosssss...







Thursday, 1 October 2015

Hye uollssssss....


Hye guys...rindu gilaaaaaaa...

Tangan rasa kekok nak menaip balik kat dalam blog ni...sorry guys sebab lama tak update, mesti hangpa tertanya-tanya kann kemana la Kid ni menghilang *choiiiiiiiiiiiiiiiiiii..perasan gila babi*

Macam la ada yang kesah...

Atas permintaan...aku buat comeback...gituhhhhh...tapi tak dok idea nak carut apa ni..just random bebelan oleh aku...

So...


hmmmmmm.....




aaaaaaaa.......




Ok buntu...






Muahahahah...soryy guys buang masa korang je baca...


Btw...29 September lepas aku dah genap 26 tahun..yeayyyy makin kertu..tahniahhh semoga susuk tak pudar ditelan zaman....sape2 nak kasik hadiah boleh PM ya *matila kena ludah*

Hari ni pulak genap 3 tahun aku kerja dengan jawatan sekarang ni...alhamdulillah...dah boleh kawin...


Hmmmm...gapo dio lagi aku nak tulis ni...ok la kot..dah nak chow cin chow dulu....


Hahhhhhh....hujung minggu ni member aku ajak join dia conduct aerobic untk geng ahkak-ahkak bini bomba ...Haruslaaaaa tak tolak....korang tau kan apa yang aku pikir...hakhakhakhak...harapnya laaa...ada le seketul dua abam-abam bomba yang join sama....


Ok guys....nak balik rumah...ado kat tempat koje lagi ni.... :)






Followers

World Clock