Thursday, 1 October 2015

Hye uollssssss....


Hye guys...rindu gilaaaaaaa...

Tangan rasa kekok nak menaip balik kat dalam blog ni...sorry guys sebab lama tak update, mesti hangpa tertanya-tanya kann kemana la Kid ni menghilang *choiiiiiiiiiiiiiiiiiii..perasan gila babi*

Macam la ada yang kesah...

Atas permintaan...aku buat comeback...gituhhhhh...tapi tak dok idea nak carut apa ni..just random bebelan oleh aku...

So...


hmmmmmm.....




aaaaaaaa.......




Ok buntu...






Muahahahah...soryy guys buang masa korang je baca...


Btw...29 September lepas aku dah genap 26 tahun..yeayyyy makin kertu..tahniahhh semoga susuk tak pudar ditelan zaman....sape2 nak kasik hadiah boleh PM ya *matila kena ludah*

Hari ni pulak genap 3 tahun aku kerja dengan jawatan sekarang ni...alhamdulillah...dah boleh kawin...


Hmmmm...gapo dio lagi aku nak tulis ni...ok la kot..dah nak chow cin chow dulu....


Hahhhhhh....hujung minggu ni member aku ajak join dia conduct aerobic untk geng ahkak-ahkak bini bomba ...Haruslaaaaa tak tolak....korang tau kan apa yang aku pikir...hakhakhakhak...harapnya laaa...ada le seketul dua abam-abam bomba yang join sama....


Ok guys....nak balik rumah...ado kat tempat koje lagi ni.... :)






11 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Kami merinduimu....Maner lah Kidd Menghilang selama ini...dah cam biskut dah hihihi...;-P

    By The Way....Happy belated birthday Kidd....

    _,--._
    .-'` '. _,
    .-' \.-' /
    .-' _ |
    .'-. -` -. \
    `) .' _ _ '. |
    / / / \ / \ \ \
    | ) | | ( |
    \.-' \ 0 0 / '-./
    ( ( .----. _ ) )
    '-. / | .-'
    \ \_____.' / /
    \ . / /
    \ '----/ /
    \ `-` /
    \ ( /
    (`"(_)"`)
    /`"|`|"`\
    / | | \
    _,;==""| |""==;,_
    /{ HAPPY }\
    \'=._BIRTHDAY!_.='/
    |`=._`"====="`_.=`|
    | `""===""` |
    |`=._ _.=`|
    _|_ _ `"""="""` _ _|_
    / / / | | \ \ \
    \ \ \ /"==...=="\ / / /
    `-`-;-'`"==="`'-;-`-`
    | | |
    / | \
    \_ | _/
    / / \
    .-()'`--.__|_.---`'()-.
    /` \X() | ()X/ `\
    | | ; | |
    jgs \ ___|______ / `._ ____|___ /
    `""""""""""` `""""""""`

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amir : miss u too....biskut lemauuuu..
      tenkiu tenkiu... :)

      Delete
  3. Happay birthday abg Kid!!!...Hehehe..

    ReplyDelete
  4. Happy belated birthday Kid.

    Patut ler senyap..buat persiapan kawen rupanya...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenku very much kamen...haipppp..celahnya nak kawen..x dok sapo nak masuk meminang hahhhhhh... :)

      Delete
  5. Happy Belated Birthday ...
    Nak susuk baru .. pm I .. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu Nu'man....hakhakhak..
      susuk power yaaa...okeh nak pm...:}

      Delete

Followers

World Clock