Monday, 19 October 2015

Usya-usya jantan di Hari Sukan Negara & Larian Jogathon

Hye uolllssssss....

last week kat sini ada buat satu event larian Jogathon untuk kutip dana support team yang akan bertanding kat sukan KKM di Sarawak...

Best la uolllsssss...belanja nak ke sana semua di tanggung...maka nya kami-kami rakyat jelata ni dikerah untuk mengemis...cheiiitttttt main tak tara mana...seronok nak pi melancong dan melacurr je tu...

Hah..terus tak ikhlas aku buat kerja...

Kesah pulak...okeh tolak tepi hal tu...

Back to the story...seronok meh boleh usya-usya abam-abam berlari..rasa macam nak berlari seiringan je dgn abam-abam nih...

Abam-abam askar pon join jugak...meriahhhhhhh...rambang bijik mata habaq hanggg...aneka pilihan..bermacam bentuk warna dan saiz...muahahahaha

Haruss laaa aku pose cantik menyibuk kat garisan penamat....perghhhhh....scene menarik kot...sampai2 je garisan penamat, dapat medal terus bukak baju...

Tak ke rasa macam nak menerpa dan terus lap peluh kat badan dorang....*jilat pon boleh*

Fantasiiii....kemaennnn....

ampunn pic tak clear....nu hahhhh...cantik body diaaaa....




Seminggu sebelum tu pulak ada event Hari Sukan Negara....

Meriah betul hujung minggu aku..ade je aktiviti yang boleh mengundang gelojak  nya hawa nafsu...hahahahaha...

X de join sukan pon hari tu....macam biasa laa...seronok nak tengok jantan...yang main takraw..yang main skate board (anak-anak ikan helok-helok ramai main ni)....yang main bola....

Ni aku dapat snap pic abam sado...rasanya askar kot...layan je la yerkkk...




Ampun dipinta ya kalau bosan dengan entri ni...dah lama tak tulis blog....rasa janggal...lintang pukang ayat....

Nak tidoqqqq...dah tiba time lunch...adiosssss...







3 comments:

  1. Amboi bercuti sakan nampak Kidd...padanlah blog makin bersawang...hihihi....;-P

    Bab penulisan tu dimaafkan sama sekali...yer...

    ps : mesti bergembira sebab ramai abang sado menjamu mata Kidd....kikiki...;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amir : x de la bercuti..berhibernasi jeee...
      ofkos bergembira ulala tropika... :)

      Delete
  2. Tak lama lagi blog Kid jadi blog skodeng jantan.

    Berhati-hati..pergerakan anda sedang diperhatikan..hahaha..

    :larikkkk:

    ReplyDelete

Followers

World Clock