Thursday, 19 November 2015

Pengalaman dengan Cikgu Pelatih....

Hohoiiiiiiiii uolllsssss...

Hari ni baru ado peluang nak jengah-jengah blog...tambah pulak member baik aku suruh buat satu entri pasal kesah aku dengan guru praktikal time sekolah rendah dulu...tq beb bagi idea nak tulis kat blog ni...

Sebelum tu kan...aku nak cakap sikit pasal stori yang tengah viral sekarang nih...mesti ramai yang dah tau...PLU sah2 amik kesah pasal stori ni...cite pasal pic abam sado *wahhhhhhhhh merembes siottt* dengan mak nyah yang dah tersebar ke serata alam tu..

Ok aku makan hati...tu je nak cakap....muahaahahah

Back to the story....

Alkisahnya aku ni dulu kecik kecik time sekolah rendah memang antara student yang di pandang oleh cikgu-cikgu jugak laa...sekolah kampung jerr...so kalau ado nak masuk pertandingan itu ini, harus la nama ni jugak yang naik....cuma bab-bab sukan memang aku tolak..cewahhhhhh...kekwat dari kecik tuh...ingat lagi nama aku naik kena masuk kelab bola sepak...pukimakkk betul, cikgu main random je bubuh dalam kelab tu..

Aku dan bola sepak memang tak searus...harus la menggelupur pi jumpa cikgu kokurikulum mintak tukar...gigih ni pi sembah cikgu tu...macam-macam alasan la aku reka...last2, babi takkkk....kena jugak masuk..tapi cikgu tu nak amik hati, die suruh aku jadi setiausaha kelab...rasuahhhhh...nampak tak dari kecik dah memang tak bermoral dah perangai....

Ok melalut...back to the story...

Aku ni nak kata ade bakat tu..x la sangat...cuma memang turun temurun dari abang yang atas aku tu, kami dipilih untuk masuk pertandingan bercerita kisah-kisah nabi...

Cuma aku up sikit la dari abang aku tu..aku masuk jugak pertandingan bercerita dalam English..abang aku tak..sebab die bengong english....pastu makin rosak akhlak bila dia masuk politeknik..perangai macam siamang terus...

Ok iollsss menyimpang lagi..ampunnn...

Back to the story..ok ni last..hahahaha...

So time aku darjah 6 rasanya...aku start masuk pertandingan bercerita ni darjah 5...time darjah 6 tu kira tahun ke 2 laa aku masuk..kira macam dah ado pengalaman laaaa....

Time tu jugak ade cikgu cikgu praktikal baru masuk....so ustazah mintak la sorang cikgu praktikal lelaki ni train aku...mungkin still naif masa tu...tak tau lagi apa tu gay homokseksual segala..aku just anggap perasaan suka kat lelaki tu normal...

Cikgu tu boleh tahan hensem...aku tak ingat muka dia macam mana..tapi aku yakin, walaupun samar-samar je ingatan tentang raut wajah dia...dia memang agak hensem la...harus laaaa....sebab hensem-hensem je yang aku ingat...statement kena ludah dan makian masyarakat....hahahahaha

Aku selalu train dengan cikgu ni petang lepas habis sekolah...balik rumah dulu..pastu dalam pukul 3 baru training....kelakarnya cikgu ni, die sokmo lewat...sebab terlajak tido..dengan muka yang memang tak leh sorok muka baru bangun tido....tapi still maintain segak...plus suara serak-serak baru bangun...seksi siot kalau dengar....

Tapi tak de pun aktiviti tak bermoral yang terjadi.....cuma aku selalu la usya-usya badan dia time die tunduk terselak la sikit baju tu...hikhikhik...kecik-kecik dah ada ciri-ciri nak menyundal kannnn....yang tak best nya...ade la sorang cikgu english ni, ajar kelas aku laa...tergedik-gedik kat cikgu praktikal ni.....agak jengkel okehhhhhh......mujur time tu aku masih hijau...gituhhhh...kalau tak...lawan tarik rambut la kita....guling guling tengah padang...tarik coli, tarik tudung....

So thats the story....hahahaah....mesti korang ingat ado scene geli-geli romen-romen kannn....harap maaf kesah kali ni tiada tapisan..sesuai untuk tatapan semua...padan muka korang buang masa baca cerita ni...

Macam aku mention sebelum ni...time kecik-kecik aku membesar macam biasa..tak de la history kena liwat tarik masuk dalam semak dengan sape2...dah start kerja ni hah yang mula menyundal dengan jantan..tapi sekarang ni jujur cakap aku dah lama tak jumpa mana-mana lelaki...
wahhhhhhh !!!!

Cuma nak share sikit la...hikhikhik..malu la nak cerita..sebab...errrrr..okeh nak cerita jugak....
Ada someone yang sedang rapat dengan aku....hmmmm...tak pernah jumpa..but aku selesa dengan dia...ok cukupppp..tak boleh cerita lebih....

Bye adiosssss....

Eh sebelum tu esok aku ado buat satu program blood donation kat satu-satu nya shopping complex yang ado kat sini...sapo2 yang bercuti kat sini..meh la datang derma darah...bukan dara yeeee...hikhikhikhik....

Donate blood and save a life....tetiberrrr iklan jap....





Followers

World Clock