Sunday, 17 January 2016

Mimpi basah

Aku pernah terbaca satu statement pasal mimpi basah main dengan lelaki...aku ingat aku sorang je pernah alami benda ni..

Yes betul...mimpi basah pertama aku adalah bermimpi kan lelaki..lelaki cina..walaupun mimpi tu tak de la erotic sangat...

No wonder la taste aku more kepada chinese ataupun chinese look...yang putih cerah...dan no wonder la aku ada perasaan terhadap lelaki...hahahahaha...

Bila pikir punya pikir...banyak persoalan yang muncul...

Adakah ini petanda yang aku sememangnya dilahirkan sebagai seorang gay ?

Adakah sememangnya Tuhan nak jadikan aku ni gay ?

Kalau pikir jauh...boleh jadi sesat...tapi memang aku musykil...

Dulu masa sekolah menengah..ada la discuss pasal topik mimpi basah ni dengan kawan-kawan...masing-masing dok cerita yang mimpi pasal cikgu la, mimpi pasal artis la...bla bla bla..

Aku je senyap tak cerita..sebab malu nak share..kau gila nak canang kat orang yang aku mimpikan jantan sampai basah...

Serius aku mula-mula sangat takut...pertamanya sebab basah tu la...kedua nya kenapa aku mimpi pasal lelaki...dah la time tu aku tidur berdua dengan abang aku yang aku taste...ingat lagi time tu kat rumah tok wan...singgah tumpang tido, sebab hujan lebat nak balik rumah...aku dengan abang aku keluar pi pekan...on the way balik hujan lebat...so rumah tok wan memang satu jalan nak ke rumah aku kalau dari pekan...

Dengan suasana sejuk nya...dan mungkin aku dok pikir pasal abang aku kot...tu yang terbawak-bawak sampai ke dalam mimpi...mujur la bukan muka abang aku yang muncul dalam mimpi tu..

Kalau korang nak tau...sebenarnya time kecik-kecik dulu aku dah pernah alami pengalaman gay...dengan abang kandung aku sendiri...

Aku ada 2 orang abang...yang atas aku tua 2 tahun...yang lagi sorang tua 5 tahun dari aku...

Abang aku yang tua 5 tahun dari aku tu laaa yang buat something kat aku...tapi tak de la sampai kena liwat...

Abang aku ni sebelum tidur mesti suruh aku urut badan dia dulu..kadang-kadang dia suruh pijak belakang dia...aku sebagai adik..rela tak rela...kena buat jugak...mati nak kena belasah kalau tak buat...

kadang-kadang tu dalam pada mengantuk pun kena paksa jugak...hampeh betul...

Lama-kelamaan dah jadi habit...aku pulak tak kesah dah...kalau tak aku yang kena...die suruh abang aku lagi sorang...tapi yang selalu jadi mangsa aku laa...

Bila dah jadi kebiasaan..aku pun jadi suka la dapat pegang-pegang, picit-picit tubuh kekar abang aku ni...abang aku jenis badan slim fit...memang taste aku la...sampai sekarang walau dah ado anak 2 orang...badan die maintain je...

Bab urut-urut badan tu tak pe la...ni ada satu lagi servis yang aku kena buat untuk dia tanpa aku sedar pada mulanya...

Bila aku dah tido...of course la tak sedar kan...

Abang aku ni akan tarik tangan aku letak kat konek dia...harus la aku sedar lepas tu...at first aku macam blur-blur....dah kenapa tangan aku elok je genggam batang dia pulak...aku takut, terus la tarik balik tangan aku....tapi kemudian, dia tarik semula tangan aku...bila dah macam tu, aku redha je la...

Hampir setiap malam benda ni jadi...permulaanya tangan aku hanya pegang je..tak buat apa-apa...lama-kelamaan, aku dah berani nak urut-urut konek dia...itupun dia yang ajar...walaupun masing-masing tengah tutup mata ni...hahahaha...tangan dia pandu tangan aku untuk urut-urut kat batang dia...dalam erti kata lain..tolong lancap kan dia la...

Dan yang paling aku tak boleh lupa...ada pernah sekali tu....bila aku terjaga..

Tengok-tengok muka aku dah menghadap celah kangkang dia dah...elok je belalai abang aku tu kena pipi aku...tapi sebab mentah lagi waktu tu..tak expert lagi blowjob...tak tau lagi kaedah nya...tetttttttttttttttttttttttt...hahahaha....kecik-kecik dah terdidik jadi pelacur...

Mungkin sebab tu la aku mimpi pasal jantan time mimpi basah pertama...malam yang aku mimpi basah tu, abang aku tido sopan...sebab penat bawak moto plus hujan pulak tu...dannn aku time tu berharap dan ternanti-nanti jugak la abang aku nak tarik ke tak tangan aku letak kat konek dia...sebab tu la kot yang terbawa-bawa sampai masuk mimpi...esok nya demam terus aku...kena hujan punya pasal...plus terkejut sebab dah baligh...

So boleh dikatakan yang punca aku jadi macam ni sekarang adalah disebabkan abang aku jugak....aku tak salahkan dia seratus peratus sebenarnya...tapi tu la pengalaman sebenar aku...

Sampai sekarang aku agak akward dengan abang aku tu...aku lebih rapat dengan adik-adik perempuan...aku rasa la semenjak dah berusia ni, tak pernah aku duduk berdua sembang-sembang mesra dengan abang aku tu...hiiiiii tak nak la..kekok sangat rasa...nanti teringat-ingat peristiwa dulu...aku tak tau la abang aku macam mana...adakah dia still ingat apa yang jadi dulu...


Time kecik-kecik dulu jugak...sebelum aku tak sekolah lagi...arwah kakak aku yang sulung yang jaga aku...mak abah pi keje...

Aku ingat lagi aku pernah jadi bahan eksperimen kakak-kakak aku dengan sepupu-sepupu perempuan yang lain...dorang pedajal mekapkan muka aku...siottt betulll..aku sampai menangis bagai nak rak bila tengok muka sendiri kat cermin..aku rasa hodoh macam hantu sangat...mana tak meraung....

tapi kalau sekarang aku mekap dan memondan..agak-agak cantik tak ???

hahahahahahaha

jangan kecam aku yaaa....adiosss..




Thursday, 14 January 2016

angkat dan di angkat bahagian 2

sambungan.............

Aku pun rasa berbunga-bunga la..sebab ade sorang senior yang femes macam berminat nak rapat dengan aku...walaupun senior tu tak de pun sebut nak jadikan aku jambu dia...kiranya aku macam perasan la jugak....but, sape tak excited kan...

Lepas tu....aku pun jalani lahh kehidupan sebagai student macam biasa...dengan sikap low profile aku...kawan dengan kawan-kawan yang boleh bilang berapa kerat je...dan kami selalunya akan bergerak dalam group...kat dewan makan, kat surau, kat perhimpunan pagi....tak de nak campur dengan budak-budak lain yang satu batch...

Abang senior tadi tu..selalu jugak la aku terserempak dengan dia...kat surau paling kerap....

Tapiiiiiiiii...

Hmmmmmm....tak de pun dia nak tanya balik pasal team debat tu..aku tunggu jugak, kot-kot la dia nak datang jumpa aku atau apa....sebenarnya aku tak harap sangat pasal team debat tu...aku harap yang dia pelawa aku jadik jambu dia...*desperate kan aku*....padahal time tu aku dah jadi jambu orang lain...yang aku tak nak sebenarnya...

Nak dibuat cerita...yang membuat kan aku sentap...aku dapat tau lepas tu ade budak lain, satu batch dengan aku mengaku jadi jambu senior idaman aku tu...tak ke kau rasa sedih...

Memang jeles laaaa....kat surau nampak dorang berdua...sama-sama mengaji...kadang-kadang makan sama-sama kat dalam dewan makan...

Arghhhhhhhh...serius aku jeles tengok..

Tapi nak buat macam mana...aku memang tak menonjol langsung time sekolah menengah dulu...lagi-lagi time form 1....blur blur alam...takut nak kenal orang asing...tak reti nak bergaul...lagi-lagi dengan lelaki yang lasak....

Kawan-kawan aku semuanya yang searus dengan aku...jenis tak reti sukan...dok bergosip je kerja...minat siti nurhaliza....dan mostly kawan-kawan aku adalah yang lembut...

Tapiii..aku tak anggap diri aku pun lembut....cuma aku lebih selesa kawan dengan orang-orang macam ni...lagipun waktu tu kecenderungan minat lelaki tu dah ada...cuma masih lagi samar-samar..dan budaya gay zaman tu tak macam sekarang...open sangat dah...plus aku pon bodoh lagi bab2 gay homoseksual segala jadah tu semua...

Aku pikir sebab tu la kot senior pujaan hati aku tu, tak berminat nak rapat dengan aku...

Lama-lama aku dapat terima...ye la...tak kan nak melolong sujud sembah kaki dia pulak...nampak sangat tak tau malu...

Tapi aku still tegur bagi salam kat dia kalau jumpa kat mana2...itu pun aku lebih banyak mengelak daripada terserempak dengan dia...

Kat sekolah aku dulu budaya untuk tegur dan beri salam kat senior dah direkrut time orientasi....jangan berat mulut kalau terserempak dengan senior...kalau kau ingkar, buat kekwat depan senior...harus la malam tu kena panggil...tau tau la habuan yang bakal menanti...

Sampai laaaa akhir tahun...masa berlalu dengan hati aku yang ade jugak laaa rasa sedih..sebab tak dapat nak rapat dengan senior tu...but life must go on..gituhhhh...tak kan la hanya kerana tu aku nak pindah sekolah pulak...loser sangat la gamak nya kalau gitu...lagi pulak ingat senang nak dapat masuk sekolah sains....mak abah dah cukup seronok bila dapat tau satu-satu nya anak yang paling manja nih dapat masuk sekolah elit...

Dengan budak yang jadi jambu dia tu pun..aku ok je...tak de masalah...budak tu pun baik je dengan aku...walaupun tak rapat mana...jadi aku pikir sudah-sudah la nak berharap kan...baik fokus kat study yang palin penting....

Tak de la aku nak gila meroyan main tarik rambut dengan budak tu...nak rebut senior punya pasal...hahahaahaha...mampus kena pelangkung dengan abah kalau tauuu...orang hantar jauh-jauh suruh pi belajaq...bukan nya berebut jantan....

Sehingga la malam last sebelum cuti panjang...memang tradisi...akan ada satu majlis bermaafan dengan senior form 5...dorang kan nak exam SPM...dan dah tak jumpa dah lepas ni...so kena la mohon ampun kat adik-adik junior nih...nak tempuh exam penting nih...

Yang mana yang kaki buli kaki sakat junior..harus laaa minta maaf kat kami junior-junior ni...

Nak kami sumpah tak redho dorang tak dapat jawab soalan exam...hahhhhh...time aku naik form 5 pon...kena buat benda yang sama jugak...

Majlis tu buat kat surau lepas solat Isyak....sebelum masuk kelas prep (kelas persediaan)...

Setiap ketua kelas form 5 buat ucapan...diikuti ucapan dari ketua pengawas *dengar-dengar jantan hensem nih ligat jugak kat area KL tu sekarang*

Pastu baru la sesi bersalaman....aku berdebar la jugak..sah-sah la aku akan bersalaman dengan senior pojaaan hati tu nanti...

Lepas sorang sorang senior datang salam...kami just berdiri je ikut saf dalam surau tu...senior form 5 yang akan beratur datang kat kami....

Sorang-sorang salam minta maaf...aku tak cakap apa..just pose cantik dan senyum je...plus aku dok berdebar sebenarnya...

lagi beberapa orang je lagi..aku nampak muka senior tu....kawan rapat die salam aku dulu...pastu sengih-sengih tengok aku...aku macam blur blur..kenapa pulak nih..

" Eh adik F (nama senior tu)..weh F, adek kau.." kawan dia cakap kat dia...sambil salam tangan aku, sambil sengih pandang aku..pandang dia pulak..

Aku speechless...dalam hati sejak bila pulak die declare aku nih adik dia...ke aku ade jatuh terhentak batu kat kepala gegar otak sampai hilang ingatan...musykil sekejap..

Sampai giliran dia salam aku...menggeletar jugak tangan aku bersalam dengan dia...*feeling-feeling umpama upacara batal air sembahyang pasangan pengantin gituh*

Dia tak cakap banyak...just cakap nak minta maaf..doakan dia dapat jawab exam...tapi aku perasan mata dia...dia macam nak cakap something lagi...aku just senyum dan say good luck je laa..

Nak dibuat cerita..malam tu aku demam...kelas prep lepas tu pun aku tak pi..balik dorm berehat je...

Malam tu kat dorm...senior-senior form 5 nih yang mana rapat dengan budak-budak junior nih...datang pulak ke dorm-dorm budak junior....nak sembang-sembang buat kali terakhir...plus dorang nak minta hadiah..cheittt...tak guna....habis semua shampoo, ubat gigi, shower gel, sikat..dorang rembat...ye la...mana nak guna dah...dah balik kampung cuti panjang...pakai yang kat kampung punya la kan...

Walau aku tak de rapat dengan mana-mana senior form 5 time tu...aku bagi jugak la kat beberapa orang senior form 5..sebab dorang dah mintak...bagi je lahhh...

Dah nak dekat tengah malam...warden pun dah buat pengunguman tutup lampu...pun ado lagi beberapa orang senior form 5 yang datang...

Then....at last...haihhhhh...orang yang selama ni aku tunggu...

Abang F (senior pujaan) datang....aku memang tak larat time tu..kepala berpusing je rasa...dah baring elok nak tidur...die duduk kat tepi katil aku...

Aku ingat lagi perbualan kami berdua time tu...

Abang F : tak sihat ke ?

Aku : haah..demam...

Abang F : tadi nampak elok je time salam kat surau..pandai berlakon nii...(sambil die pegang dahi aku)

Aku gelak-gelak manja..*mesti korang nak muntah kan*

Abang F: abang nak mintak maaf sebenarnya...tak dapat nak kenal rapat dengan kamu...

Aku diam jer..biar die je yang bercakap...

Abang F : insyaAllah jumpa mana-mana lepas ni...tegur-tegur la ye...


Pastu die blah...sebab nak study katanya...

The End......

Begitula pengakhiran nya...memang tak jumpa dah lepas pada pun...aku pun tak tau dia kat mana...apa dia buat sekarang...

Bila masuk form 2, aku dah makin berani...ambik sorang jambu perempuan..hikhikhik...budak nih yang request sebenarnya...hahahaha...bapak lawak kalau aku ingat balik...aci berutusan surat..dulu mana ade henfon lagi...kalau ada pon, mana boleh bawak...yang jadik posmen kami adalah classmate aku yang 1 dorm dengan dia...

Jambu lelaki pun aku ade pernah ambik jugak...tapi sekejap je bertahan...mungkin tak boleh masuk kot bila sama jantina ni...

Dengan jambu perempuan tu..lama jugak la...sampai aku habis form 5...then lost contact bila aku masuk matrik...sebab kat matrik agak busy dan hahhhh...time ni la aktiviti songsang dalam hidup aku bermula...nanti aku cerita...

Babaiiii..adiossss...

Oh lupa...aku doakan agar-agar selamat menunaikan ibadat umrah...budak nih dah elok sampai kat sana 2 hari lepas...nokkk doakan untuk yaaaa....













Monday, 11 January 2016

angkat dan di angkat...

baru-baru ni aku ada terbaca satu status abam botak yang sexy ni kat fb...pasal adik angkat abang angkat kat sekolah dulu dulu....

maka tercetus la idea untuk buat entri ni....nak share sikit la pengalaman aku jadik adik angkat dan mengangkat adik angkat...

btw aku still tak tau sape abam botak sexy nih...die tak pernah tunjuk muka die kat fb..teringin jugak nak kenal-kenal ngan diaaa...tapi aku pernah chat dengan die sekali...tu pun perbualan yang hambar..aku saja coba coba tegur dia dalam fb chat..tak sombong..die respon..tapi aku yang sendu tak reti nak berbual...sudahnya sekali tu je aku berani nak tegur...the end..

Ok back to the stori...

Sapo-sapo yang pernah sekolah asrama terutamanya mesti pernah experience mende nih...kalau tak diangkat atau mengangkat kan orang pun *sebab tak laku*..mesti member2 rapat pernah lalui kan...nih kes nya kawan2 dengan orang hot..tapi kita sendu...hahahaha

Sadis kannn..aku la tu salah seorang..


Sendu-sendu aku pun....dapat jugak la abang angkat sorang...hahahaha...sumpah aku time belajar zaman high school dulu, tak de femes pun...pelajar kebanyakan jer...tak laaa jadi perhatian orang...

Kalau kat asrama aku dulu...hah aku kira pandai la jugak...dapat masuk sekolah asrama penuh..hikhik...kat nunnn di tempat paling lembab kat Malaysia....kira dekat jugak la dengan kampung...x payah nak rentas negeri lain..

Adik angkat kat asrama aku dulu senior2 gelar jambu...so bila budak2 form 1 baru masuk..ade la abang-abang senior atau akak-akak senior nak amik kau jadi jambu die...comel kan nama...hahahaha...aku tak pasti kenapa perkataan jambu tu yang dipilih...mungkin ade kaitan dengan budak-budak yang comel-comel kot...jambu tu kan sama maksud dengan comel...

Walaupun muka kau buruk atau hodoh...bila dah jadi adik angkat si polan...maka nya ko dipanggil jambu si polan lahh...

Stori pasal aku dulu..ade jugak laaa, abang senior nih..ambik aku jadi jambu die...aku form 1, die form 2...beza setahun sajorrr....hahahahaha...

Mungkin sebab tradisi budak asrama kann...nak kena ado jugak laa adik angkat abang angkat nih...kira kalau ko dah jadi jambu mana mana senior, ko kira hebat la...

Tapi setahun je aku bertahan jadi jambu die...sebab tak searus dengan aku punya nature kot...aku jenis pemalu ya amat...nak sembang dengan orang pun tengok jugak..hanya dengan member2 rapat je...plus aku ni bukan kaki sukan yang petang-petang pi main bola kat padang...abang angkat aku ni, jenis budak sukan jugak....plus geng2 die jenis rosak akhlak...

Sebenarnya aku tak harap pun die jadi abang angkat aku...aku impikan abang senior lagi sorang tu...tengokkk kauuu...tak sedar diri...memilihhhhh...hahahaha

Ye la...kita pun ade taste tauu...

Abang senior yang aku teringin sangat-sangat die jadi abang angkat aku nih form 5 time tu...kira paling senior laaa...plus die nih pengawas dan juga ahli jawatankuasa surau...calon somi mithali sangatttt...

Die tegur aku dulu...aku ingat lagi, hari tu hari Sabtu...seminggu lepas masuk asrama, kira baru habis orientasi...orientasi habis hari Jumaat, sehari sebelum tu...

Aku tak ke mana pun..dok baring-baring kat atas katil dalam dorm..dorm yang paling hujung tingkat paling atas, blok paling hujung..aku ingat lagi....hahahaha

Budak-budak lain pi outing...yang mana budak-budak baru form 1 nih, mostly kua outing dengan family...anak manja masing-masing...aku je yang family tak datang..ye laaa, time tu ahli keluarga aku sorang pun tak de kereta lagi....motor je masing2...kesian pulak nak merengek-rengek suruh datang melawat...

Tengah dok baring-baring nih, tiba-tiba....

hah dengan tiba-tiba ye...ada sorang abang senior datang...aku kenal dah die...waktu orientasi...mana tak nyer kena hafal nama abang2 pengawas yang jadik fasi...

Aku tak cuak sangat sebab die yang datang....die jenis senior yang baik....kalau senior yang hardcore punya, harus aku menangis dahh...

Tapi jadi kekok dan segan laaa....die tegur aku tak pi outing ke...aku just cakap je la family tak datang...

Tujuan die datang sebab nak cari budak-budak yang nak keluar...sebab die nak kirim beli barang...

Nak tau tak sebab ape aku tertarik dengan abang senior nih..sebab nama kami hampir sama...cuma depan je lain..aku ade muhammad die pulak tak de, nama depan die lain...yang belakang tu sama...tapi orang biasa panggil die dengan nama yang depan tu..aku pulak orang panggil dengan nama yang belakang...

Die pun teruja jugak la bila tau nama kami hampir sama...pastu die ade cakap yang die nak cari pelapis pendebat..hahhhh die nih salah sorang pendebat sekolah....senior yang femes dan hebat jugak dia ni...rajin bagi ceramah kat surau...jadi imam...

Sembang punya sembang...die yang banyak tanya pasal aku...ye la..aku kan junior lagi...tak reti nak berbual mesra dengan senior yang baru seminggu tau nama ni..

Patu dia offer aku untuk join team debat time tu...sebab dia berminat nak pelawa aku adalah kerana nama kami yang hampir sama...die nak pelapis yang nama hampir sama dengan die....aku yang blur blur lagi pasal debat ni...cakap je la, tengok la dulu camne...

to be continue............

ampun uollssss...aku rasa macam panjang sangat la kalau aku sambung cerita ...sebab aku banyak merapu dan melalut...padan muka korang..sapa suruh baca...

nanti la aku sambung...dah nak waktu lunch, walaupun lagi setengah jam sebenarnya...harusss la mengular keluar awal...hakhakhak...

adiosssss....

Sunday, 10 January 2016

Sweet nyaaa...kalau la aku...

Tak mau cakap banyak...kome nengok laaa pic couple yang sweet ni...saje je google image si Kyle XY @ Matt Dallas nih...

Tengok-tengok..wauu dah ade bf....mengaku gay secara terang-terangan dah...

Oh my gosh...kalau la aku dapat si Kyle XY nihh...ehhhh bf dia pon letop jugak...




Merembess seyhhh tengok jantan 2 orang nih...dapat 3some ngan dorang macam best jer...eh fantasi melangkaui langit ke tujuh....*sedar diri sikit*









Dorang pun dah bela anak angkat...auwwww cute gilaaa....kalau la lelaki pun boleh pregnant, gamaknya harus la cute camni jugak anak kandung dorang...okeh berangan lagi nak ada somi dan anak-anak yang montel dan comel...*fantasi je mampu* 

kome layan la lagi beberapa pic yang aku curik dari google nih....jeles awak ni hahhh...

Agar-agar bila nak pi bercuti nihhhh ???????
nak jugak sangkut ngan mat salleh mata biru rambut blonde !!!!!!!!!!!!!!










Letop dua-dua....hmmmmmm....termenung panjang sat...




Wednesday, 6 January 2016

LESEN KERETA....

Hye guys...

Hari ni baru start kerja untuk tahun 2016...malas meh setelah beberapa hari terbongkang bercuti kat kampung..

Oh ya..aku pendek kan cuti sebenarnya..sebab tak tahan panas kat kampung...*dosa banyak nihhh*...aku tau statement tak sedar diri ini bakal diludah oleh khalayak ramai..

Yang pasti...ado aku kesah..serius panas menggelegak okey...tak senang duduk aku....

Hari ni lemau je rasa..malas nak buat kerja..sebab mood bercuti still ado lagi...tapi apakan daya, kena jugak terbang balik kesini cepat-cepat...nak sejuk kan badan cepat-cepat....*mati la tak sedar diri lagi asal kampung tengah bendang je okehhhhh*

Happy New Year uollsss sekalian...

Azam baru tahun ni...salah satu yang aku nak sangat-sangat tahun ni adalah...nak dapatkan LESEN KERETA....hahahaahah...loser uollssss aku nihh...

Mati laa umur dah tua bangka...tak tau drive kereta lagi...*nanges*

Semalam dah pi daftar nak amik lesen...yeahhh...satu step dah buat...*bagi la aku kekuatan mental dan fizikal*

Sampai bila ye dok nak takut takut...bulu atas bawah dah makin putih...loser sampai ke tua la kalau tak reti bawak kereta...

Member-member dah selalu bising hahh..lagi-lagi agar-agar...bila nak amik lesen ?? bila nak amik lesen ???

Satu benda yang buat aku buka mata dan beranikan diri jugak nak pi amik lesen ni adalah....bila pikir balik pasal mak abah kat kampung...kita tak tau apa yang akan jadi nanti...kita tak minta semua tu...tapi kalau benda dah nak jadi...macam yang jadi last year...okey tak mau pikir...serius takut gila time tu..

So...hopefully aku berjaya dengan cemerlang gemilang dan terbilang nya belajar amik lesen kereta...wish me luck...cuak seyhhh...ntah mende la aku langgar nanti....jangan la dapat yang mengajar tu macam singa...

kalau nak request lelaki helokk yang ajar boleh???

Muahahaahaha....

*Baru berangan nak laki kita jer yang tolong drive untuk kita pas kawin nanti...kita tak mampu wak nak drive..kita takoottttt*

Malang nyaaa...kalau dah solo niii..celah nya nak ada orang tolong usung kita ke hulu ke hilir..

Berdiri di atas kaki sendiri...betoi betoi betoi...tak leh nak susahkan orang lain...

Wish me guys....takut cuak berdebar semua ade....











Followers

World Clock