Sunday, 17 January 2016

Mimpi basah

Aku pernah terbaca satu statement pasal mimpi basah main dengan lelaki...aku ingat aku sorang je pernah alami benda ni..

Yes betul...mimpi basah pertama aku adalah bermimpi kan lelaki..lelaki cina..walaupun mimpi tu tak de la erotic sangat...

No wonder la taste aku more kepada chinese ataupun chinese look...yang putih cerah...dan no wonder la aku ada perasaan terhadap lelaki...hahahahaha...

Bila pikir punya pikir...banyak persoalan yang muncul...

Adakah ini petanda yang aku sememangnya dilahirkan sebagai seorang gay ?

Adakah sememangnya Tuhan nak jadikan aku ni gay ?

Kalau pikir jauh...boleh jadi sesat...tapi memang aku musykil...

Dulu masa sekolah menengah..ada la discuss pasal topik mimpi basah ni dengan kawan-kawan...masing-masing dok cerita yang mimpi pasal cikgu la, mimpi pasal artis la...bla bla bla..

Aku je senyap tak cerita..sebab malu nak share..kau gila nak canang kat orang yang aku mimpikan jantan sampai basah...

Serius aku mula-mula sangat takut...pertamanya sebab basah tu la...kedua nya kenapa aku mimpi pasal lelaki...dah la time tu aku tidur berdua dengan abang aku yang aku taste...ingat lagi time tu kat rumah tok wan...singgah tumpang tido, sebab hujan lebat nak balik rumah...aku dengan abang aku keluar pi pekan...on the way balik hujan lebat...so rumah tok wan memang satu jalan nak ke rumah aku kalau dari pekan...

Dengan suasana sejuk nya...dan mungkin aku dok pikir pasal abang aku kot...tu yang terbawak-bawak sampai ke dalam mimpi...mujur la bukan muka abang aku yang muncul dalam mimpi tu..

Kalau korang nak tau...sebenarnya time kecik-kecik dulu aku dah pernah alami pengalaman gay...dengan abang kandung aku sendiri...

Aku ada 2 orang abang...yang atas aku tua 2 tahun...yang lagi sorang tua 5 tahun dari aku...

Abang aku yang tua 5 tahun dari aku tu laaa yang buat something kat aku...tapi tak de la sampai kena liwat...

Abang aku ni sebelum tidur mesti suruh aku urut badan dia dulu..kadang-kadang dia suruh pijak belakang dia...aku sebagai adik..rela tak rela...kena buat jugak...mati nak kena belasah kalau tak buat...

kadang-kadang tu dalam pada mengantuk pun kena paksa jugak...hampeh betul...

Lama-kelamaan dah jadi habit...aku pulak tak kesah dah...kalau tak aku yang kena...die suruh abang aku lagi sorang...tapi yang selalu jadi mangsa aku laa...

Bila dah jadi kebiasaan..aku pun jadi suka la dapat pegang-pegang, picit-picit tubuh kekar abang aku ni...abang aku jenis badan slim fit...memang taste aku la...sampai sekarang walau dah ado anak 2 orang...badan die maintain je...

Bab urut-urut badan tu tak pe la...ni ada satu lagi servis yang aku kena buat untuk dia tanpa aku sedar pada mulanya...

Bila aku dah tido...of course la tak sedar kan...

Abang aku ni akan tarik tangan aku letak kat konek dia...harus la aku sedar lepas tu...at first aku macam blur-blur....dah kenapa tangan aku elok je genggam batang dia pulak...aku takut, terus la tarik balik tangan aku....tapi kemudian, dia tarik semula tangan aku...bila dah macam tu, aku redha je la...

Hampir setiap malam benda ni jadi...permulaanya tangan aku hanya pegang je..tak buat apa-apa...lama-kelamaan, aku dah berani nak urut-urut konek dia...itupun dia yang ajar...walaupun masing-masing tengah tutup mata ni...hahahaha...tangan dia pandu tangan aku untuk urut-urut kat batang dia...dalam erti kata lain..tolong lancap kan dia la...

Dan yang paling aku tak boleh lupa...ada pernah sekali tu....bila aku terjaga..

Tengok-tengok muka aku dah menghadap celah kangkang dia dah...elok je belalai abang aku tu kena pipi aku...tapi sebab mentah lagi waktu tu..tak expert lagi blowjob...tak tau lagi kaedah nya...tetttttttttttttttttttttttt...hahahaha....kecik-kecik dah terdidik jadi pelacur...

Mungkin sebab tu la aku mimpi pasal jantan time mimpi basah pertama...malam yang aku mimpi basah tu, abang aku tido sopan...sebab penat bawak moto plus hujan pulak tu...dannn aku time tu berharap dan ternanti-nanti jugak la abang aku nak tarik ke tak tangan aku letak kat konek dia...sebab tu la kot yang terbawa-bawa sampai masuk mimpi...esok nya demam terus aku...kena hujan punya pasal...plus terkejut sebab dah baligh...

So boleh dikatakan yang punca aku jadi macam ni sekarang adalah disebabkan abang aku jugak....aku tak salahkan dia seratus peratus sebenarnya...tapi tu la pengalaman sebenar aku...

Sampai sekarang aku agak akward dengan abang aku tu...aku lebih rapat dengan adik-adik perempuan...aku rasa la semenjak dah berusia ni, tak pernah aku duduk berdua sembang-sembang mesra dengan abang aku tu...hiiiiii tak nak la..kekok sangat rasa...nanti teringat-ingat peristiwa dulu...aku tak tau la abang aku macam mana...adakah dia still ingat apa yang jadi dulu...


Time kecik-kecik dulu jugak...sebelum aku tak sekolah lagi...arwah kakak aku yang sulung yang jaga aku...mak abah pi keje...

Aku ingat lagi aku pernah jadi bahan eksperimen kakak-kakak aku dengan sepupu-sepupu perempuan yang lain...dorang pedajal mekapkan muka aku...siottt betulll..aku sampai menangis bagai nak rak bila tengok muka sendiri kat cermin..aku rasa hodoh macam hantu sangat...mana tak meraung....

tapi kalau sekarang aku mekap dan memondan..agak-agak cantik tak ???

hahahahahahaha

jangan kecam aku yaaa....adiosss..




51 comments:

  1. Tlog lerr kid, jgn skali2 hg jdik pondan, smpai mati pun aku xngaku hg kawan. Nk muntah plak rasa, xbek tau wat abg kandung lagutuh, cam sumbang mahram jerr... Hal lepas jgn dkenang k

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jazzlee : alahhhh sampai hati x nak kawannnn...hahahaha...tak tengok lagi kalau aku mekap...mana tau bleh cayaqqqqq....hikhikhik...

      Delete
    2. Jazzlee ; muntah ye bangggg...hahahaha

      Delete
    3. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




      (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







      Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111

      Delete
  2. Macam incest dah ni.
    Tapi itulah. Semua orang ada pengalaman hidup yang berbeza. Things happen.
    Aku pun wet dreams pasal lelaki. HAHA. Weird at first.

    So sekarang kalau pakai mekap cantik tak ? AHAHAHAAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mr. Dom : aku rasa hang kot pernah mention pasal nih kannn dalam blog..aku ingat2 lupa...wet dreams dengan lelaki mana wehhhh..share sikittttt...

      haruss la persis uqasha senrose...hahahahah...sila muntah hijau...

      Delete
    2. I olls mimpi dengan lelaki cainis. lol. HAHAHAHA

      Delete
    3. Mr dom : uncut or cut..hahahahaha

      Delete
  3. Samer lah kiter Kidd...mimpi basah sokmo2 dengan lelaki...tapi sometimea tu adrr gak ngan pompuan...hihihi...

    PS : Amir tak pernah pakai make up...tapi...suker tgk drag queen pakai make up...terutama kalo tengok rancangan RuPaul's Drag Race tu...hihihi..

    PSS : Polizzz...polizzz....tolong...ader kes sumbang mahram....*larikkkk....;-P

    ReplyDelete
  4. Amir : wauuu adekah Amir pun sama seperti body builder yang kecoh ada affair dengan pondan cantik last year tu, taste kat akak-akak drag????????

    suka tengok drag queen yang betul-betul cantik macam perempuan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde pun Kidd Amir macam kes bodybuilder tu...Amir kalau kawan dengan depa2 drag tu takde masalah...tapi utk berskandal couple bagai...my answer is big No...

      Delete
    2. Amir : kalau yang drag tu cantik macam Neelofa ?????

      Delete
    3. Hmm...macam maner nak ckp ek Kidd...ianya bukan masalah cantik atau tak...ianya macam menyerupai perempuan walaupun zahirnya lelaki...coz Amir tak turn on lah dengan perempuan atau menyerupai perempuan nie...biar lembut takpe...as long as die berpakai seperti lelaki...so long story short...kalau nak berkawan no problem coz as I said before Amir banyak Kawan camtu gak...tapi untuk lebih dari tu...I dont think so...

      Tgk lah nanti kalau Amir rajin...Amir tulis dalam blog...what type of man that I like...hihihi....

      Delete
    4. Amir : wahhhhh..nak tau jugak nihhhh..kot2 kita ada ciri-ciri tuhhh...hahahahaha

      Delete
  5. hal yang lepas, let it be bygone. tak usah diingat-ingatkan lagi Kid.

    dan sokong dengan Jazlee, jangan la sampai nak bermekap-mekap sangat. pulas perut baru tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yusuf : hikhikhik...tak de la..kita pun bukan nya minat nak mekap2 drag bagai tu...tapi suka tengok kalau yang drag tu cantik sebijik macam pompoan... :)

      Delete
    2. En yusof lebeh bek hg pulaih konek dia, biag aku lak pulaih telog dia, bagi berakai ckit haha

      Delete
    3. Hamboihhhhhh nak bergabung pulakkkkk...mana aciiii

      Delete
    4. fuhh, en jazlee punya loghat.. pekat sungguh!! berbelit baca hah!


      Delete
    5. En yusof klu nk tau aderr lagi yg lbeh pekat hak3

      Delete
    6. This comment has been removed by the author.

      Delete
    7. cadangnya nak tahu jugak en jazlee. tapi takut nanti tak boleh baca pulak. hahahaha

      (ps- pasaipa removed comment tu? maaf na kid, tumpang comment bersembang. hahaha)

      Delete
    8. Smacam jerr en yusof nihhh, hak3. Kena pdam komen tuh sai tkot aderr yg xbaliag lagi (kid lma dh baliag kan?) jng mare kid nnti kena "sumbat".

      Delete
    9. saya nak tahu bahasa pekat tu jaaaaa en jazlee. toksah wat kalut la dok pikiaq hat bukan-bukan. dengan kid dengan en jazlee skali kena pulaih perut satgi. wahahahaha

      kid tu rasa memang dah lama baliaq tu. hahaha

      Delete
    10. Tak pikiag bukan2 aih, saja nak detek hg orang mana, skang dh bleh agak. Haha, mai pulaih klau brani hak3 (jgn marah kid dok wat semak blog ang)

      Delete
    11. nak detect or agak buat apa. saya dah mengaku kat belog aritu asal dari mana. toksah gigih sangat.

      meh dekat sikit nak pulaih (x berani sebenaqnya, sbb dengaq cite lagi berumo dari numan.. gahahahaha)

      Delete
    12. jemput-jemput...nak sediakan kuih muih dan air teh o tak???
      btw yusuf kenapa blog dah tak exist?????

      Delete
    13. ada je Kid.

      cuma kebanyakan entry-entry dah disimpan semula. biar jadi simpanan, jadi rahsia, dalam hati.

      bila Kid nak update lagi ne?

      Delete
  6. Giler arhhh taste kat abg sendiri..haha..aku pernah gak mimpi basah dgn laki..aku ade story kt entry awl2 dalam blog..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aries : dulu jerrrr...skrg tak dahhhh...kekok lagi ada laaaa...lagipun masing2 dah besar...

      see..bukan aku sorang je rupanyaa...

      Delete
  7. Kejis sgt taste kat abg sendiri ..haha. uolss kita bukan duduk zaman nabi adam, hud saleh lagi ..masa tu boleh la incest bagai ..

    Teringat 1st time mimpi baligh ..kecoh satu umah .. ada nanah kuar dr konek .hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu'man : dulu laaa Nu'man..masing mentah dan hijauuuuuuu...mujur laaa tak de sampai aksi yang extreme2 tuhh...sebab tu kita kekok dengan abang kita sekarang...nak sembang berdua pun rasa lainn...hikhik

      nanah ye abam Nu'man...ini lawakkk...hahahaahahaha


      Delete
  8. masing-masing ada pengalaman mimpi basah tersendirikan...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Carl : yaaaaa...kamu pun tak mo share keee???

      Delete
  9. Adore ngan kisah ang. Nak jugak kena make up kot chntekkkkkk. Walaupun. Ok actually sentap ang x habaq ang penah di make up kan. Ok set date upah mak handam photo shott kat ladang teh tp jang bersuara. Hahahahahahahahahahah. Persoalanye di sini. Bila aku punyer time baligh

    ReplyDelete
  10. Neelofa : hahahaha...aku tak setanding hang yang tak mekap pun dah secantik bidadari kayangan yang turun singgah di dunia mencari cinta sejati di kalangan manusia...

    hahahahaah..mimpi ngeri tu uollssssss, buat fotoshoot cinta terlarang di tengah2 ladang teh...ko tak rasa petir kilat sabung menyabung...

    patut suara tak pecah bley sampai note tinggi Anuar Zainnnnn...tak baligh lagiiiiiii

    ReplyDelete
  11. Wow, ok, haha, tak expect ada cerita pengalaman macam tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Brandon : yaaa itu yang saya pernah lalui...

      Delete
  12. horror ahhh kid. mesti awkward gila bila face to face

    kami mahu aksi ganassss hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aqram : gila tak awkward...tapi buat selamberrr je laa...hari2 kena hadap kat rumah..

      tak suka ganas2...suka yang soft and smooth...hahahahaa

      Delete
  13. Wahh sama lah aku pun mimpi lelaki. Hmmm bestnyaaa. nak lagiii. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nov c : berahi sangat...lagi-lagi kalau bermimpikan gang bang dengan fatah amin & syukri yahya...

      hahahaah..perghhhh...

      Delete
    2. Taste sangat. Harus merelakan diri di ratah. Hahaha

      Delete
  14. Replies
    1. John : exotic ????
      hahahaha...celah mana nya exotic tu..

      gigih abam John komen sama 3 x...hikhik

      Delete
    2. Hak hak hak...

      Sejak pakai phone jenis nie selalu plk jadi mcm tu..

      Tapi 2 kali jela

      Delete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. Hi guys.. Pengalaman aku mimpi basah, 1st dgn pompuan, tp lepas tu dgn laki.. Jd macam2 ada la dlm mimpi basah aku.. Tp kid, bab incest tu, mmg membahayakan kesihatan.. Aku ade adik laki, yg dikategorikan 'jantan abes'.. Tp xtaste lgsg n terasa malu.. Maybe d fact sbb dia adik kandung kot..tp maybe klau abang / adik kandung org lain aku leh taste..ok dah mengarut.. I better stop now..

    ReplyDelete

Followers

World Clock