Sunday, 10 January 2016

Sweet nyaaa...kalau la aku...

Tak mau cakap banyak...kome nengok laaa pic couple yang sweet ni...saje je google image si Kyle XY @ Matt Dallas nih...

Tengok-tengok..wauu dah ade bf....mengaku gay secara terang-terangan dah...

Oh my gosh...kalau la aku dapat si Kyle XY nihh...ehhhh bf dia pon letop jugak...




Merembess seyhhh tengok jantan 2 orang nih...dapat 3some ngan dorang macam best jer...eh fantasi melangkaui langit ke tujuh....*sedar diri sikit*









Dorang pun dah bela anak angkat...auwwww cute gilaaa....kalau la lelaki pun boleh pregnant, gamaknya harus la cute camni jugak anak kandung dorang...okeh berangan lagi nak ada somi dan anak-anak yang montel dan comel...*fantasi je mampu* 

kome layan la lagi beberapa pic yang aku curik dari google nih....jeles awak ni hahhh...

Agar-agar bila nak pi bercuti nihhhh ???????
nak jugak sangkut ngan mat salleh mata biru rambut blonde !!!!!!!!!!!!!!










Letop dua-dua....hmmmmmm....termenung panjang sat...




14 comments:

  1. Hish...bace post nie buat Amir jeles tul...yerlah...nak ader gak couple and anak angkat yg comel cam gini...tapi apakan daya...hidup nie solo-molo jer lah...

    PS : Eh Kidd...name bf die Blue Hamilton kan...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amir : kannnnn....impiann kita jugak awakkk...happily ever after dengan bf..ade je rasanya kan gay malaysia yang camni...berharap kita pun dapat merasa...

      Yup...penyanyi rasanya...x sure..

      Delete
    2. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




      (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







      Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111

      Delete
  2. Laa kyle xy ni gay ke..ok aku bru tau..haha noob

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aries : yesss..terkejut mak nakkk...hahaha...tak sangka kan...tapi kat barat tu benda ni dah jadik normal...ramai lagi hah retis omputih yang dah mengaku gay terang terangan...

      Delete
  3. Kid ..migrate la ke negara yg legalize gay ni .. untung2 jumpa laki ..kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu'man : pastu nikah kat gereja..pastu viral satu dunia kennnn....
      mintak la jauh kan saya buat camtu...hahahaha..

      Delete
  4. Gay rupannya dia..baru tahu...minat sangat tengok ceriter tu masa zaman sekolah..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Carl : at first macam tak caya jugak mamat ni gay....helokkk sangat...

      Delete
  5. Aku baru nak move on hidup single, Kid pulak buat entry mengundang cemburu sebegini..ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamen : aku pulak dah lama menanggung derita keseorangannnnnnnn....hahahaha

      Delete
  6. Diorg ni pelakon ke? Cete po? ( nampak x aku ni kampong sngt). Proudly to be parit uolssss. Heyy kalu bercuti kena CAPAI target luuuuuu. SUDAH KAH ANDA??????

    ReplyDelete
  7. Neelofa : heyy tu yg berlakon cite Kyle XY laaa..tak kan x pernah tgok kot..owh pahammm...hg tgok Tanya lah ustazah je...

    hahahahaah...otw nak capai target nok...hg x de nak buat aerobic, kita ada instructor tabata dahhhh...hg dah boleh bersara la pasnih....

    ReplyDelete

Followers

World Clock